Vyhodnocovanie vzdelávacích aktivít na základe nadobudnutých spôsobilostí

HRtech espresso
HRtech espresso
Vyhodnocovanie vzdelávacích aktivít na základe nadobudnutých spôsobilostí
Loading
/

Rôzne druhy aktivít s rôznym dopadom a vplyvom na organizáciu je potrebné evidovať a vyhodnocovať. Ideálne jednotne. Pre účely reportov, vyhodnotenia ROI, plánovania a strategických rozhodnutí potrebujete celkový obraz o stave rozvoja zamestnancov.

Bez systému hodnotenia to buď nejde, alebo získate nekonzistentné údaje so slabou výpovednou hodnotou. Výstupy z rôznorodých aktivít je tak vhodné konvertovať na jednotné hodnotiace kritériá. Úvaha ako na to, je predmetom tohto dielu.

Ambícia a vízia verzus realita pri HR Tech projektoch

hrtech
HRtech espresso
HRtech espresso
Ambícia a vízia verzus realita pri HR Tech projektoch
Loading
/

Pozná to každý; veľké očakávania, ktoré sa rozbijú o realitu. Napriek tomu je dobré mať víziu, rozširovať obzory a sledovať trendy vo svojej doméne.

Nakoniec sa inovačná snaha prenesie do zmeny smerovania a predsa len prinesie úžitok.

Hodnotenie ako odklínadlo

Rozprávky a príbehy o dobrých koncoch sú krásne a upokojujú našu vystresovanú myseľ. Ideálne je, ak sa nájde zázračný spôsob, ako sňať zakliatie, najlepšie z celého kráľovstva.

Aj organizácie vedia byť zakliate a nemusí ísť o čary, ale o jednoducho odsunuté a neriešené problémy či nedorozumenia. Nič obludného, nieto čertovského. Len drobné krivdy a neprávosti, prameniace z nepochopenia či iného pohľadu, inej kultúry.

Mnoho z nich sa môže vyriešiť v kuchynskom kútiku či na porade. Dnes je to však, predsa len ťažšie. Obmedzenie kontaktov, práca z domu aj práca vo vzdialených tímoch neformálnej komunikácii nepraje.

Odklínadlom je komunikácia. No nie hocaká. So zápisom, s hodnotením aj s dôsledkami. Klasická spätná väzba pri hodnotiacich rozhovoroch, dnes aj virtuálne a na diaľku.

Hodnotenie zamestnancov mobilom

Naštartovať proces hodnotení v organizácii je však tak komplexná záležitosť (niečo ako sedemhlavý drak), že sa do nej púšťajú len vo veľkých organizáciách a s poriadnou prípravou.

Firemná univerzita vznikla ako riešenie, ktoré má odbúravať bariéry. Preto sme pre Vaše weby a mobily pripravili rovno balík súvisiacich riešení. Zakladáme si na koncepte prístupnosti. Žiadne komplikované nákupy, dlhoročné viazania služieb či nákupy infraštruktúry.

Balík hodnotení online Firemná univerzita

Vyžiadajte si bližšie informácie, online, telefonickú alebo osobnú konzultáciu pre využitie služby Firemná univerzita / Hodnotenia online: